ENSKILT MEDLEMSKAP I R3 NORDIC

R3 Nordic är en ideell förening och för att få tillgång till föreningens breda utbud av information, utbildning och andra arrangemang, måste du vara medlem. Medlemsavgiften betalas per kalenderår via inbetalningskort som sänds ut från kansliet. Du kan ansöka om nytt medlemskap direkt här på hemsidan eller kontakta kansliet på telefon eller via e-post om du har några frågor.

DUBBELT MEDLEMSKAP- PHSS

Genom särskilt samarbetsavtal kan föreningen erbjuda intresserade medlemmar i R3 Nordic ett rabatterat medlemskap i PHSS. En rabatt om £ 30 ges då på den normala medlemsavgiften i PHSS som framgår på https://phss.co.uk/page/Membership genom att ange en rabattkod för R3-medlemmar. Kontakta kansliet för att erhålla denna.

DUBBELT MEDLEMSKAP - PDA

Genom särskilt samarbetsavtal kan föreningen även erbjuda intresserade medlemmar i R3 Nordic ett s k Secondary Membership i PDA – Parenteral Drug Association – till reducerat pris. Normalt är medlemsavgiften $ 279 per år. Om du löser dubbelt medlemskap genom R3 Nordic betalar du $ 259 för medlemskapet i PDA i tillägg till R3:s medlemsavgift. Medlemsavgiften i PDA gäller från den dag betalningen registreras och ett år framåt.

Fakturering av de båda medlemsavgifterna sker i SEK till aktuell säljkurs. Se: https://seb.se/bors-och-finans/valutor/valutakurser-avistakurser

MEDLEMSKAP - ALTERNATIV

Enskild medlem i R3 Nordic
Dubbelt medlemskap R3 Nordic och PHSS
Dubbelt medlemskap R3 Nordic och PDA
Medlemskap i samtliga tre organisationer