R3 Nordic har de kunskaper och gedigna kompetenser som krävs för en professionell utbildning inom R3-tekniken. Årligen genomförs grundkurser, specialkurser för olika tekniker och branscher, seminarier, certifieringar samt internationella kurser. För att på bästa sätt tillmötesgå medlemmarna, genomförs kurser och arrangemang i samtliga fyra länder.

Förutom erfarna lärare och experter inom R3-teknik har föreningen även tillgång till specialistkompetens inom de olika verksamheterna livsmedel, mikrobiologi, läkemedel, mätning och standardisering.

Kurssamordningen ligger på styrelsen och har du några frågor eller förslag att diskutera kring föreningens kurser, ber vi dig kontakta oss.

Grundkurser

Grundkurser i renhetsteknik hålls normalt vid ett eller flera tillfällen under ett år, i något eller några av våra medlemsländer. Håll utkik på hemsidan, i tidningen RenhetsTeknik eller i våra nyhetsbrev för information om när och var kurserna hålls.

Specialkurser

Föreningen har tillgång till specialistkompetens inom de olika verksamheterna livsmedel, mikrobiologi, läkemedel, mätning och standardisering.

I samarbete med KTH och S2C2 från Skottland, genomför föreningen även certifieringar för certifierade “Cleanroom Testers” (CTBC).

Temadagar

Föreningen arrangerar återkommande olika temadagar kring t ex ventilation, sjukhusdagar m fl.

Se exempel från Sjukhusgruppen.

Har du förslag eller önskemål är du välkommen att kontakta oss.

Skräddarsydda kurser

Vi kan anpassa innehållet i våra kurser efter just era behov och förutsättningar. Hör av er med önskemål så tittar vi på dem och återkommer!

Certifikat & diplom

Beroende på kurs och innehåll utfärdas ofta ett certifikat eller diplom efter att kursen slutförts, som bevis på dina nya kunskaper.

Kontakt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.