Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Grundkurs i renhetsteknik – Norge

14. oktober 2019 @ 9:00 - 15. oktober 2019 @ 16:00 UTC+0

Grunnkurs i renromsteknikk høsten 2019

LAU R3 Nordic, Norge inviterer til 2 dagers grunnkurs i renromsteknikk på Olavsgaard Hotell, Skjetten 14. – 15. oktober 2019.
Kurset holdes på norsk.

Presentasjon av foreleserne:

Kjersti Aulie:

Jobber hos GE Healthcare, leder av QC Compliance avdelingen som jobber med håndtering av avvik, endringer, GMP, opplæring og vurdering vedrørende nye krav i «Guidelines», farmakopéer og standarder etc

Har jobbet i Nycomed/ GE Healthcare siden 1981, først som mikrobiolog og deretter som leder av Kontrollavdelingen

Har vært medlem i R3 Foreningen i mange år og hatt opplæring i mikrobiologi, hygiene og inspeksjoner på R3 sitt grunnkurs. Har også holdt kurs i rengjøring, desinfeksjon og kontroll av disse prosessene.

Kari Solem Aune:

Utdannet sivilingeniør VVS, og har jobbet mye med å bygge renrom og andre spesialrom for sykehus, apotek og laboratorier. Kari har lang erfaring som rådgiver, har vært fagansvarlig spesialrom hos Sykehusbygg og jobber i dag hos COWI. Kari har engasjert seg både i arrangement og styrearbeid i R3-foreningen.

Barbro Reiersøl:

AET- Arbeidsmiljø og Energiteknikk AS, daglig leder. Barbro har vært ansatt i AET siden firmaet ble etablert i 1987, med hovedområde på desinfisering og rengjøring av utstyr og renrom. Hun har vært medlem i R3 Foreningen siden 1990.

Området / Hotellet:

Skjetten ligger i Skedsmo kommune i Akershus fylke med gode forbindelser til både Gardemoen og Oslo, busser fra begge steder stopper rett ved hotellet.

Hotellet er sentralt og hyggelig beliggende ved E6 mellom Gardermoen og Oslo, og er en del av hotellkjeden Nordic Choice hotels. Mer informasjon finner du på nettsiden https://www.olavsgaard.no

Grunnkurset:

Grunnkurset varer i 2 dager. Kurset omfatter emner som bl.a standarder for renrom, klassifisering, kontroll og vedlikehold. Programmet passer for alle som arbeider i et renrom relatert til ulike industrier, f.eks.: sykehus, sykehusapotek, legemiddelindustri, næringsmiddelindustri, elektronikk og andre områder som har behov for rene soner og barriereteknikk.

På kvelden første dag inviteres alle til en 4-retters middag i hotellets restaurant. Denne vil være inkludert i påmeldingsavgiften.

Ved behov for overnatting på hotellet, kan hotellet kontaktes direkte. Ved romreservasjon, husk å oppgi at det er i forbindelse med grunnkurset for å få rabatt.

Du finner mer informasjon og programmet her.

Hilsen LAU Norge:

Eli Bjørnson, seniorrådgiver, Serviceproduksjon AS

Phuong Ngoc Huynh, farmasøyt, avd. leder produksjon ved Sykehusapoteket Drammen

Geir Valen Pettersen, produksjonsingeniør og HMS koordinator, Norsk medisinsk syklotronsenter AS

Barbro Reiersøl, daglig leder, AET- Arbeidsmiljø og Energiteknikk AS

Detaljer

Börjar:
14. oktober 2019 @ 9:00 UTC+0
Slutar:
15. oktober 2019 @ 16:00 UTC+0

Plats

X Meeting Point
Kragerudveien 50
Skjetten, 2013 Norge
+ Google Map
Webbplats:
www.XMPN.no